4G – WiFi – GPS module

Geef je apparaten de kracht van naadloze connectiviteit en nauwkeurige locactiebepaling met onze geavanceerde 4G-GPS-WiFi-module. Of je nu behoefte hebt aan real-time locatiegegevens voor laadpaal-applicatie, asset-tracking of IoT-oplossingen, wij hebben de oplossing voor je.

Wat ons onderscheidt:

• Betrouwbare Connectiviteit: Onze applicatie maakt gebruik van de kracht van 4G LTE-technologie, wat zorgt voor een robuuste en stabiele verbinding waar je apparaten ook worden ingezet.

• Nauwkeurige Locatietracking: Met geïntegreerde GPS-functionaliteit kun je de exacte locatie van je apparatuur in real-time bepalen.

• Naadloze Integratie: Ontworpen met het oog op eenvoudige integratie, integreert onze applicatie naadloos met verschillende apparaten en uw backoffice.

Onze Diensten:

• Hardware Ontwikkeling: SPS biedt de mogelijkheid om uw 4G-GPS-Wifi module specifiek voor uw apparaat te ontwikkelen. De print past dan perfect in uw apparaat. De hardware-integratie zal de juiste componenten selecteren en deze configureren voor optimale prestaties van het systeem.

• Software Ontwikkeling: Ons team van ervaren ontwikkelaars kan op maat gemaakte firmware- en softwareoplossingen creëren die voldoen aan jouw exacte specificaties, waardoor een perfecte match wordt gegarandeerd.

• Consultatie en Ondersteuning: Van het initiële concept tot doorlopende ondersteuning, we staan klaar om je bij elke stap te begeleiden. Ons deskundige team is beschikbaar om advies te geven en technische ondersteuning te bieden wanneer je het nodig hebt.

Delen:
Scroll naar boven